Ultieme gids voor een gezonde
& stralende zwangerschap


Bestel nu mijn 6 e-books!


Wow! Gefeliciteerd lieve mama,

je bent in verwachting!

Zwangerschap is een geweldige tijd,

maar ook een overweldigende tijd waarin er ontzettend veel op je af komt...

Iedereen om je heen zegt iets anders over

Gezonde voeding

Hoe voedt en ondersteun je jouw lichaam en jouw kindje vanaf conceptie tot aan geboorte

Wat kun je beter laten staan

Welke voedingsmiddelen en stoffen kun je beter vermijden


Wel/niet supplementen

Welke supplementen dragen bij aan optimale gezondheid voor jezelf en jouw kleintje 

Herkenbaar?

In mijn programma's en tijdens mijn coaching sessies krijg ik namelijk altijd en veelal dezelfde vragen over voeding en beweging tijdens zwangerschap. 

Zelf heb ik al jaren een grote interesse in echt gezonde voeding, die je lichaam ondersteunt en voedt en weet ik inmiddels
precies wat je hiervoor nodig hebt als je een kindje verwacht. 

Daarnaast weet ik door mijn achtergrond als yogalerares ook het nodige over anatomie en fysiologie.


En zo is mijn Ultieme Gids voor een gezonde & stralende zwangerschap ontstaan.

Je weet dat gezonde voeding essentieel  is voor zowel jou als je groeiende baby, maar al die adviezen over wat je nou wel en niet moet eten als je zwanger bent, kunnen erg verwarrend zijn.


In mijn "Ultieme gids voor een gezonde & stralende zwangerschap" deel ik al mijn kennis (vanuit orthomoleculaire voedingsleer) over gezonde, helende, echte voeding waarmee je jouw lichaam ondersteunt deze prachtige taak te vol brengen. 

Je krijgt alle  informatie over wat je per trimester nodig hebt aan voeding en evt. supplementen om de gezondheid en ontwikkeling van je groeiende kleintje te ondersteunen.

En daarbij geef ik je in de 6 e-books super veel recepten, tips, trucs maar ook natuurlijke remedies tegen veel voorkomende zwangerschapskwaaltjes.


Hoe mooi klinkt dit?

Maar dit is nog niet alles...

Goede voeding is ook van cruciaal belang voor
je fysieke, mentale en emotionele herstel

Het belang van goede voeding in de kraamtijd


Hoewel de focus meestal ligt op het voeden van je baby – en dat is begrijpelijk! – is het super belangrijk om ook prioriteit te geven aan het goed en bewust voeden van jouw herstellende lichaam.

 

Het is zelfs van cruciaal belang voor je fysieke, mentale en emotionele herstel. 


Goede, voedende voeding tijdens de post partum periode zorgt voor meer energie in jouw leven als “new mom” (hallo, slaaptekort).
Bovendien nemen veel voedingsbehoeften voor mama’s toe tijdens de borstvoeding,
omdat je via de moedermelk veel aan jouw baby overdraagt.

Kim Jonasse, Geboortecoach en oprichtster van Moeder Natuurlijk

Hoi ik ben Kim

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje, mijn dochter Noor, liep ik tegen hetzelfde aan als jij nu. Ik miste eerlijke, onafhankelijke en vooral juiste informatie over gezonde en ondersteunende voeding voor als je in verwachting bent. En had daarbij last van wat kwaaltjes, maar mijn verloskundige kon mij niet zeggen hoe ik mijn lichaam hierin kon ondersteunen.
Het viel mij zelfs op, toen ik 3 jaar later opnieuw zwanger was van mijn zoon Niek, dat de informatie alweer helemaal anders en vaak heel tegenstrijdig was.

Dus besloot ik dit zelf te gaan onderzoeken en schakelde hulp in van een orthomoleculaire voedingsdeskundige en zo is mijn Ultieme gids geboren!

Wat vind je in de 6 e-books

Wat hebben jullie nodig

Ontdek wat een uitgebalanceerd dieet is voor een gezonde zwangerschap, vol met  echte voeding, zodat jij en je baby goed kunnen gedijen. Ik deel  specifieke voedingsmiddelen om op te focussen, superfoods speciaal voor tijdens zwangerschap, allerlei tips, een gids over de kwaliteit van voeding en meer.

Wat kun je beter laten staan

In deel 2 vertel ik welke voedingsmiddelen en stoffen je beter kunt vermijden en welke mogelijk schadelijk kunnen zijn wanneer je zwanger bent. Je vindt er o.a. richtlijnen over alcohol, cafeïne, kruidensupplementen en thee, essentiële oliën, kwikgehalte in vis, medicijnen, lichaamsbeweging en nog veel meer.

Voeding & supplementen voor elk trimester

In dit deel lees je welke voedingsstoffen nodig zijn tijdens zwangerschap, wanneer je ze nodig hebt, waarom ze heilzaam zijn, specifieke hoeveelheden en voorgestelde bronnen. Bevat aanbevelingen voor het 1e, 2e en 3e trimester, ter voorbereiding op de geboorte en ook de zo onderschatte postpartum periode

Natuurlijke remedies

Het scheppen van nieuw leven is prachtig, maar het kan best wat ongewenste fysieke ongemakken met zich mee brengen. Deze zwangerschapskwaaltjes zijn vaak goed te verlichten en soms zelfs op te lossen met natuurlijke middelen. In deel 4 geef ik je oplossingen voor o.a. bloedarmoede, constipatie, oedeem, vermoeidheid, groep B streptokokken, zwangerschapsdiabetes, zwangerschapshypertensie, brandend maagzuur, aambeien, slapeloosheid, krampen in de benen, lage rugpijn, ochtendmisselijkheid, bekkenpijn, striae, urineweginfecties en meer.

Voedende recepten

Deel 5 van mijn complete gids staat vol met heerlijke, voedzame recepten die speciaal zijn gemaakt om je zwangerschap te ondersteunen vanaf de conceptie tot de bevalling. Je vindt recepten voor een gezonde baby en een stralende zwangerschap, maar ook recepten om "cravings" te vervangen door voedzame alternatieven.

En ik geef je ook recepten voor het Vierde trimester, die jouw lichaam ondersteunen in het herstel en de borstvoedingsperiode.

Wat kun je eten tijdens geboorte

Jouw bevalling vereist naast o.a. een positieve mindset en vertrouwen ook fysieke kracht en uithoudingsvermogen. Wanneer je goed gevoed en gehydrateerd de bevalling in gaat, geeft het de nodige energie en kan het je helpen comfortabeler te blijven.  In dit laatste deel geef ik je tips over het voorbereiden van voeding voor tijdens de bevalling, wat en hoeveel te eten en drinken in de verschillende stadia, recepten en nog veel meer.

Wat andere mama's zeggen over mijn e-books

Ook voor doula's!

Een super fijne en waardevolle bron van informatie voor aanstaande moeders, maar ook voor mijzelf in mijn werk als doula.

Roos
Hier heb je echt wat aan! 

Ik ben zwanger van mijn 3e kindje, en bij iedere zwangerschap waren er wel nieuwe dont's die je niet mag eten als je zwanger bent.

Maar wat dan wel te eten, daar wist niemand mij echt duidelijk advies in te geven. Totdat ik deze e-boeken ontdekte! 

Sharon
Aanrader!

Deze gids heeft mij tijdens mijn zwangerschap goed geholpen en ik zal hem dan ook zeker aanbevelen bij mijn vriendinnen!

Malou

Je voedt en ondersteunt jouw  kindje vanaf conceptie tot aan geboorte.

Jouw fysieke, mentale én emotionele herstel verloopt voorspoedig en je voelt je snel weer sterk en gezond, zodat je écht van je kindje kunt genieten!

Totale waarde: € 24,95
Vandaag slechts: €19,95!

Mijn ultieme gids voor een gezonde & stralende zwangerschap + postpartum periode

Dit is alles wat je krijg


6 e-books met meer dan 70 pagina's vol met tips en recepten om je lichaam te kunnen ondersteunen in haar magische proces:

  • Wat heb je nodig 
  • Wat kun je beter laten staan
  • Voeding & supplementen voor elk trimester + Vierde Trimester 
  • Voedende recepten
  • Natuurlijke remedies tegen zwangerschapskwaaltjes
  • Wat kun je eten tijdens geboorte