Checklist 

10 belangrijke vragen aan jouw geboortezorgverlener

Het kiezen van jouw geboorteteam is een van de belangrijkste beslissingen die je zult nemen tijdens je zwangerschap. 

Zorg ervoor dat je onderzoek doet en een aantal geboortewerkers spreekt voordat je jouw keuze maakt.  


Om deze beslissing wat makkelijker voor je te maken, heb ik deze lijst met 10 vragen samengesteld die je aan de verloskundigen, vroedvrouwen, gynaecologen of doula's van jouw keuze kunt stellen, om zo duidelijk te krijgen of jullie een match zijn.


Alleen zo weet je iemand te vinden die je zal ondersteunen in het maken van jouw eigen keuzes die bij jou passen.
Dit is namelijk de eerste stap in de voorbereiding op een mooie bekrachtigende bevalling vanuit regie.

50%
Je bent er bijna...
Vul je gegevens in en ontvang de checklist in je mailbox..
Download hier mijn checklist!
 

Wow, deze vragen waren zo behulpzaam!

Zo zijn wij halverwege mijn zwangerschap van ziekenhuis gewisseld, omdat ik mij mede door de gesprekken realiseerde dat, ondanks dat ik een medische indicatie had, dit niet hoefde te betekenen dat ik alle touwtjes uit handen gaf.

Shari